Контакт

за сѐ поврзано со накитот

Порака или прашање

8 + 1 =

Адреса и телефон

ТЦ Автокоманда – Скопје

[email protected]

070 797 871

Работно време

Понеделник-Петок:

10 – 15 часот

18 – 20 часот

Сабота:

11 – 16 часот