Филигрански накит

Убавите работи доаѓаат во мали пакувања

нашата уметност

Рачно изработен филигран

Филигран е една од најубавите техники за обработка на метал. Со оваа техника, низ годините е изработуван најубавиот накит и украсните предмети на кои и денес им се восхитуваме.